L’activista de Badalona, Estela Fernández, dins del Grup Promotor del projecte “Un país en Comú”

23/12/2016

Estela Fernández, professora jubilada i coneguda activista amb una àmplia trajectòria dintre del món educatiu, la lluita per la igualtat i la defensa dels serveis socials, forma part de l’equip que ha de treballar per establir les bases del nou projecte polític denominat “Un País en Comú” ( http://unpaisencomu.cat ).

Ha sigut nomenada a proposta del Cercle de Podem Badalona per la seva capacitat conciliadora i de treball, així com els amplis coneixements entorn del feminisme, eix temàtic dintre del qual treballarà per establir les bases dins d’aquest nou espai.

Tot i haver sigut proposada juntament amb altres persones de l’entorn polític, associatiu i dels moviments socials de Badalona, finalment serà l’única membre de la ciutat dintre d’aquest primer equip.

Durant les pròximes setmanes es presentarà el projecte i els diferents eixos al llarg de tot el territori.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .