Jornades Obertes d’Embat. 17 I 18 De Febrer De 2017 A Can Batlló

13/02/2017

“Avui com Ahir (1936-1939), construïm Poder Popular”.

El divendres 17 de febrer, a les 18:30 h, repassarem alguns dels aspectes històrics més rellevants de la revolució social del 1936. (amb Dolors Marin, Miquel Izard i Antoni Castells, Historiadors)

El dissabte 18 de febrer, al llarg de tota la jornada, quatre taules rodones temàtiques, en les quals participaran membres de moviments sindicals, comunitaris, feministes… i que repartirem de la següent forma:

  • De 10 a 12h, Precarietat laboral, social i econòmica i sindicalisme. (Míriam Hndez de Las Kellys; Lamine Bathily del Sindicat de Manters; Oriol Vila de CNT; Marta Padrós de CGT)
  • De 12 a 14 h, Economia social. (Lluís Rodríguez de ICEA, Solange Hilbert de XES, Josep Ramoneda de Municipalitzem)
  • De 16 a 18 h, Feminismes (Mireia Redondo de CGT/Dones Lliures; Coni Docolomansky Dones Kurdes; Irati Majuelo de Dones Feministes de Gràcia)
  • De 18 a 20 h, Lluites i organització als barris i localitats. (Aran i Laura de l'Assemblea de Vallcarca; Gabriela Islas i Yacoubi Mohamed de la PAHC Bages; Mònica Ferrer de Can Batlló)

L’objectiu és que les taules rodones serveixin com a espai de posada en comú i trobada per debatre l’estat actual de la nostra lluita en cadascun dels Fronts i mirar de trobar línies de treball per enfortir-nos.

Per això, convidem a aquelles persones que participen en els moviments populars d’arreu del país a participar d’aquestes jornades per tal d’aportar la seva visió entorn a l’estat actual i en la definició de les possibles línies de millora i construcció del Moviment Popular de totes.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .