Xavier Domènech: “L’1 d’octubre és una mobilització legítima i per tant hi donarem suport com un acte d'afirmació pel dret a decidir"

09/07/2017

"No ens trobem davant d’una proposta de resolució de conflictes sinó d’afirmació de la sobirania de Catalunya”, assenyala el coordinador general de Catalunya en Comú després de la Coordinadora Nacional.

“L’1 d’octubre és una mobilització legítima i per tant hi donarem suport com un acte d’afirmació pel dret a decidir”. Així s’ha expressat el coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, després de la reunió de la Coordinadora Nacional que ha fixat el posicionament dels comuns sobre la convocatòria. “Un referèndum és un espai de resolució de conflictes, i no ens trobem davant d’una proposta de resolució de conflictes sinó d’afirmació de la sobirania de Catalunya”, ha subratllat Domènech.

La Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú ha fixat aquest posicionament en aprovar el document de consens presentat per l’Executiva de l’espai amb 85 vots a favor, front els 29 vots que ha rebut el segon dels documents. El tercer dels textos, que demanava no participar en cap cas a l’1-O i no donar-hi suport, ha estat retirat.

En la seva atenció als mitjans, Domènech ha posat en valor el “debat extraordinàriament ric i plural” viscut a la Coordinadora Nacional. “Estem enormement orgullosos d’aquesta pluralitat perquè representa la pluralitat del nostre país, som l’únic espai polític que expressa aquesta pluralitat”, ha destacat.

Comentarios

Enviado por Paco frutos Gras (no verificado) el

Domenech, Colau, Rabell, Nuet, Fachín....., los elementos auxiliares de Puigdemont, Artur Mas, Carme Forcadell, Neus Munté...., y de pasada avaladores de los Pujol y compañía, "els nostres lladres" (nuestros ladrones), Eso sí se desgañitan contra la corrupción del PP porque eso les hace la izquierda guay, o al menos así lo creen.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .

Comentarios

Sobre comuns