Més de 80.000 estudiants marxen per l’1-O i el Sí

29/09/2017

Aquest migdia s’han manifestat a Barcelona més de 80.000 universitaris a la marxa convocada per Universitats per la República en defensa del referèndum i demanant el sí a la independència per aquest 1 d’octubre.

La marxa ha transcorregut amb total normalitat i sense incidents. S’ha iniciat a la Plaça Universitat amb uns parlament de la portaveu Marta Rosique i missatges de les 15 organitzacions, partits i sindicats que integren Universitats per la República. “Som tants que estan espantats” ha dit Rosique, que ha rebat dient que “davant la vulneració de les nostres llibertats, sortim al carrer i fem campanya!”.

La manifestació s’ha encapçalat amb el lema “que no ens suspenguin la democràcia” i ha recorregut la Gran Via fins a Plaça Espanya, on s’ha girat pel carrer Tarragona fins a la Plaça dels Països Catalans. Universitats per la República ha volgut acabar la manifestació al davant de l’estació de Sants repartint cartells perquè com ha denunciat el portaveu Jordi Vives “no ens han deixat fer campanya amb normalitat però nosaltres diem que no ens aturaran i farem campanya fins arribar a l’1 d’octubre!”.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .