Catalunya en Comú - Podem llança el logo de campanya

22/11/2017

La imatge uneix dues propostes sorgides de la implicació política de la ciutadania per canviar les coses.

La candidatura de Catalunya en Comú - Podem ha llançat avui el seu logo de campanya, que uneix dues propostes sorgides de la implicació política de la ciutadania per canviar les coses. La portaveu de Catalunya en Comú i Coordinadora de Comunicació, Elisenda Alamany, ha posat en valor que “les dues propostes s’enforteixen una a l’altra en un moment de bloqueig en què és necessari trencar la política de blocs”.

“Catalunya en Comú - Podem vol portar la política feta des de baix a la Generalitat”, ha assegurat Alamany, que ha subratllat que aquest és “un fet diferencial de la candidatura que representen els diversos semicercles oberts que configuren el logo: que la ciutadania mobilitzada entri a les institucions per posar-les al servei de les necessitats de tots i totes les ciutadanes”.

A continuació us apuntem els comptes de les xarxes socials seguiran la campanya electoral, que ja han adoptat la imatge de la candidatura de Catalunya en Comú - Podem.

TW: @catencomu
FB: @catencomu
Instagram: @catalunyaencomu
Web: catalunyaencomupodem.cat (en construcció)

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .