Xavier Domènech: “Amnistia, anul·lació del 155 i referèndum pactat són punts de país i no de part”

23/11/2017

El candidat de Catalunya en Comú - Podem afirma que aquests punts “formen part de l’ADN” el programa de la candidatura en una trobada amb els impulsors de la ‘Crida als partits i formacions polítiques de Catalunya’.

El cap de llista de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, ha afirmat avui en una trobada amb els impulsors del manifest “Crida als partits i formacions polítiques de Catalunya” que l’amnistia dels membres del govern i de les entitats empresonats, l’anul·lació de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució sobre Catalunya i treballar per un referèndum pactat que “desbloquegi” la situació “formen part de l’ADN” del programa electoral de la candidatura.

Domènech ha assumit així la petició de la crida, que insta els partits a incloure aquests punts al seu programa, i ha posat en valor la “diversitat” del grup impulsor, amb personalitats com Borja de Riquer, Montserrat Tura i Carod Rovira, una diversitat que “representa clarament el país”, ha dit. “Aquests són punts de país i no de part, apleguen el 80% del país que vol construir una solució més enllà del bloqueig actual”, ha subratllat el cap de llista de CatECP. “No només els assumim, sinó que són clarament nostres”, ha assegurat.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .