Elisenda Alamany: “La nostra presència a la Mesa seria garantia de la pluralitat que existeix al país”

10/01/2018

La diputada electa de Catalunya en Comú – Podem assenyala que el seu grup prioritzarà la “recuperació” de l’autogovern de Catalunya i “avançar social i nacionalment” en aquesta legislatura.

“La nostra presència a la Mesa és garantia de la pluralitat que existeix al país”. Amb aquestes paraules s’ha expressat avui la diputada electa de Catalunya en Comú – Podem Elisenda Alamany després que el seu grup s’hagi reunit per primera vegada aquest matí al Parlament i hagi iniciat els contactes amb les diverses formacions polítiques. Alamany ha assegurat que les prioritats del seu grup parlamentari en la propera legislatura passaran per la “recuperació” de l’autogovern de Catalunya i per “avançar social i nacionalment”.

“Som la garantia efectiva de què aquesta legislatura puguem avançar nacionalment i socialment i no estiguem davant duna legislatura exprés que no és el que volen els ciutadans de Catalunya, que és normalitat democràtica”, ha explicat. En aquest sentit, ha reiterat que la presència a la Mesa de CatECP “no serà a canvi de cap full de ruta”, sinó “per encarar una legislatura marcada per la pluralitat”. “Calen acords de país que reflecteixin aquesta pluralitat”, ha insistit.

Sobre la possible dimissió d’Artur Mas com a president del Pdcat, Elisenda Alamany ha dit: “Voldríem pensar que no té res a veure amb el 15 de gener i la sentència del Cas Palau”, i ha expressat el seu desig perquè “amb el comiat de Mas tanquem una etapa de política neoliberal i de política fosca de retallades”. “Però això malauradament està per veure”, ha afegit.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .