Redacció •  Catalunya •  25/03/2024

Jéssica Albiach serà la candidata dels Comuns a les eleccions catalanes del 12 de maig

  • L’executiva de Catalunya en Comú ratifica la co-coordinadora del partit, després que la seva candidatura aconsegueixi 1057 avals de militància.
Jéssica Albiach serà la candidata dels Comuns a les eleccions catalanes del 12 de maig

La co-coordinadora de Catalunya en Comú i presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, serà la cap de llista dels Comuns per a les eleccions catalanes del pròxim 12 de maig. Albiach ha estat ratificada per l’executiva del partit després d’aconseguir 1057 avals al procés de primàries. La candidata ha agraït la confiança de la militància del partit: “Sou tots i totes vosaltres les que feu que aquesta sigui una organització viva, dinàmica, amb arrels sòlides i amb una voluntat transformadora imparable, arreu, als carrers i a les institucions”.

La presidenta d’En Comú Podem ha tret pit de la feina del grup parlamentari que ara acaba: “Malgrat la modèstia del nostre grup, hem estat capaços d’influir en la política catalana i de ser un dels actors importants d’aquesta legislatura”. La diputada considera que l’espai “ha demostrat que es pot exercir una oposició constructiva, amb capacitat d’arribar acords per millorar la vida de la gent però també de ser ferms en la defensa de la nostra terra i la seva gent, perquè nosaltres no ens equivoquem mai de bàndol”.

La candidata ha posat l’èmfasi en el fet que les eleccions van de model de país i de la Catalunya del futur. “El que s’ha de restituir al nostre país és el futur, no el passat” ha afirmat Albiach, qui ha especificat que el futur “ha de ser el centre de les nostres accions, per això, no demanarem el vot contra res o ningú, sinó un vot a favor de tot el que volem construir i conquerir». I és que per a la cap de llista, després d’una legislatura de tràmit ara és el moment d’obrir una nova època: “A partir d’avui ens posem a treballar amb tota la força i tota la il·lusió per convertir en realitat la Catalunya que ve i fer possible que a partir del 12 de maig entri al Govern de la Generalitat”.


Catalunya en Comú /