Redacción •  Catalunya •  19/08/2023

Controlat un incendi forestal en la localitat de Sant Feliu de Guíxols

  • La ràpida intervenció dels serveis de Bombers de la Generalitat ha impedit que el foc, deslligat sobre les 13.04 en els limítrofs de la localitat de la Província de Girona, s’estengui a zones forestals del Baix Empordà.
Controlat un incendi forestal en la localitat de Sant Feliu de Guíxols

El servei deBombersde la Generalitat ha detingut amb èxit aquest dissabte un conat d’incendi forestal en les proximitats de Sant Feliu de Guíxols.

Després de rebre l’avís sobre l’incendi entorn de les 13.04, efectius del servei de bombers s’han personat en la zona deSantAmanç, on han comprovat l’extensió del foc.

La ràpida intervenció ha mobilitzat a 15 dotacions terrestres, al costat de tres helicòpters, que han aconseguit estabilitzar l’incendi entorn de les 14.00 hores. Sobre les 15.00, els serveis d’extinció continuaven desplegats en la zona amb 5 camions, un helicòpter i una camioneta d’intervenció.

A pesar que l’incident no ha arribat a més, nombrosos veïns de la localitat han manifestat el seu malestar i preocupació, ja que, segons apunten, es tracta del tercer incendi en la mateixa zona en tres anys.

«Van 3 incendis en 3 anys a la mateixa zona. Volem saber els resultats de la investigació. Vivim just davant i això ja no és casualitat», manifestava un veí de Sant Feliu de Guíxols a través de la xarxa social Twitter.


incendio forestal /