Redacció •  Catalunya •  18/06/2024

Mena: “Si el PSC i Illa volen governar s’han de moure, perquè ni han obtingut una majoria absoluta ni tindran un xec en blanc”

El portaveu explica que la Quarta Assemblea Nacional dels Comuns, que se celebrarà els pròxims 16 i 17 de novembre, serà “un rellançament per tornar a fer dels Comuns una eina útil per als i les catalanes i la casa gran dels que volem una Catalunya millor”.

Mena: “Si el PSC i Illa volen governar s’han de moure, perquè ni han obtingut una majoria absoluta ni tindran un xec en blanc”

Sobre la reunió de dimarts de la líder dels Comuns, Jéssica Albiach, amb el president del Parlament, Josep Rull, en el marc de la ronda de consultes per a la investidura, Mena ha avisat que “tothom ha de tenir clar que els Comuns no jugarem a especular amb la repetició electoral com volen Junts i Puigdemont”. En aquest sentit, el portaveu ha indicat l’objectiu de l’espai: “Els Comuns no treballarem per res més que per construir un acord que tingui l’habitatge com a prioritat i que permeti que Catalunya surti d’aquesta crisi habitacional d’una vegada”. Les prioritats dels Comuns, per tant, no han canviat. “És hora de convertir en realitat el que els catalans van expressar a les urnes, i això significa que si el PSC i el Senyor Illa volen governar també s’han de moure, perquè no han obtingut una majoria absoluta ni tindran un xec en blanc”. 


comuns /