Redacció •  Catalunya •  16/07/2024

Comuns Badalona reclamen que el procés participatiu “Badalona Estratègia 2030” sigui real

  • El grup municipal de Badalona En Comú defensa una presentació pública del procés participatiu amb entitats i ciutadania, i que també hi hagi grups de treball presencials.
  • La regidora dels Comuns, Aïda Llauradó, denuncia que el govern del PP ha limitat el procés online a dues setmanes per cobrir l’expedient i no generar una participació ciutadana real.
Comuns Badalona reclamen que el procés participatiu “Badalona Estratègia 2030” sigui real

Els Comuns de Badalona reclamen una presentació pública del procés participatiu “Badalona 2030”, que garanteixi una participació real tant de ciutadania com d’entitats. Per aquest motiu, també defensen que al procés participatiu també hi hagi grups de treball presencials i territorialitzats.

La regidora i presidenta del grup municipal dels Comuns, Aïda Llauradó, denuncia que el govern del PP ha limitat el procés online a dues setmanes per cobrir l’expedient i no generar una participació ciutadana real.

Amb tot, els Comuns defensen la feina feta en els darrers anys per diferents governs pel que fa a l’Agenda 2030, i consideren que aquesta feina ha de culminar amb un procés de participació real i obert, on tothom pugui conèixer i aportar en els 10 eixos de debat.


comuns /