Redacción •  Catalunya •  18/04/2018

Gala Pin: “Davant la impunitat que senten algunes empreses amb les seves pràctiques, com a regidora i com a Govern no deixarem de denunciar-les públicament”

La regidora de Barcelona en Comú, Gala Pin, ha reiterat aquest matí davant el jutge que la seva obligació com a regidora és informar de les situacions que es donen al districte i de la vulneració de drets que pateix el seu veïnat. Pin ha respost així a la querella per injúries i calúmnies que la promotora MKPremium va interposar contra ella fa tot just un any.

Gala Pin: “Davant la impunitat que senten algunes empreses amb les seves pràctiques, com a regidora i com a Govern no deixarem de denunciar-les públicament”
“Hi ha empreses que senten certa impunitat en les seves pràctiques, que no estan acostumades a que des de l’Ajuntament o les institucions se’ls critiqui la seva forma de fer i la seva voluntat de buidar els barris de veïns amb menys recursos”, ha dit Gala Pin, qui ha afegit que “davant d’aquesta impunitat que habitualment han sentit, els ha molestat aquesta denúncia pública que no deixarem de fer ni jo com a regidora, ni tampoc la resta del govern”.

Segons la regidora, i agafant declaracions de MK Premium, a aquesta empresa li surt més a compte tenir pisos buits “perquè són més rendibles que quan són edificis que tenen llogaters. Les seves pràctiques estan orientades a buidar els edificis dels veïns”. Per això, com a regidora, la seva obligació és “vetllar pel benestar d’aquests veïns i veïnes”. I encara ha afegit: “Vaig denunciar una situació que estan vivint molts veïns a Ciutat Vella. És intolerable i ens cal un canvi de legislació q impedeixi pràctiques com les que estem vivint”.

Gala Pin va acusar MK Premium de pràctiques abusives i va titllar de “violència immobiliària” les actuacions de la promotora. L’empresa va demanar per la via judicial que la regidora es retractés i li va demanar 3.000 euros d’indemnització pels “greus danys i perjudicis morals”.

 


Barcelona en Comú /