Redacció •  Catalunya •  10/03/2020

Segovia: «La dimissió del Conseller és un primer pas però cal esclarir que ha passat i com s’ha actuat»

La portaveu de Catalunya en Comú Podem ha anunciat també les principals esmenes presentades als pressupostos.

Segovia: «La dimissió del Conseller és un primer pas però cal esclarir que ha passat i com s’ha actuat»

La Portaveu de Catalunya En Comú Podem, Susanna Segovia, s’ha pronunciat sobre la dimissió del Conseller d’exteriors “Ahir al vespre va dimitir per no haver fet bé les coses ni haver actuat com calia. És un gest que respectem però també volem afegir que això no acaba aquí.” I ha afegit “Encara hi ha moltes preguntes sense resposta. Necessitem aconseguir un gran compromís ferm de totes les forces polítiques per a expulsar el masclisme i les agressions masclistes de totes les institucions, és per això que demanarem que s’investigui aquest cas d’assetjament.”

“S’ha d’esclarir perquè no es va informar a la Secretaria de funció pública ni perquè no es va actuar d’ofici,  com en altres casos quan no hi ha denúncies formals” ha puntualitzat Segovia. En aquest sentit, ha conclòs el tema afegint “Demanem al Govern que expliqui si es va actuar correctament i si els protocols es van desenvolupar com devien. No podem tolerar assetjament ni agressions masclistes a les nostres institucions i menys que aquestes quedin impunes i no es protegeixin a les víctimes.”

En un altre ordre de coses, la portaveu ha anunciat les esmenes que ha presentat el Grup Parlamentari de Catalunya En Comú Podem als pressupostos. “Aquestes esmenes tenen la voluntat de poder completar aquest acord de pressupostos. Un acord que posa fi a una dècada de retallades i és un pas endavant en la superació del bloqueig i estancament del país”.


Catalunya en Comú /  Susanna Segovia /