Redacción •  Catalunya •  13/12/2017

Xavier Domènech: “Arrimadas diu que vol governar per tothom i només bloquejaria el país”

El cap de llista ha assegurat que una victòria d’Arrimadas i Cs seria “la derrota de totes i la victòria de José María Aznar”.

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha assegurat avui a l’acte celebrat a Mollet del Vallès que una victòria de Cs seria “la derrota de totes i la victòria de José María Aznar”. “Arrimadas diu que vol governar per tothom i només bloquejaria el país”, ha dit Domènech, tot avisant que "Arrimadas assegura que vol recosir, però vol dividir i enfrontar-nos”.

Xavier Domènech: “Arrimadas diu que vol governar per tothom i només bloquejaria el país”

“Hi ha un bloc que, votis a qui votis, acabaràs votant a Arrimadas”, ha assenyalat Domènech, tot recordant les paraules d’Aznar qui va afirmar que votaria a Cs, PP o PSC el 21D. Domènech ha explicat que votar a Cs és “votar al partit de l’IBEX-35, als qui només porten més precarietat i retallen encara més els serveis socials”, i ha reivindicat a CeCP com l’única força capaç d’aportar solucions i desbloquejar la situació. “Som els únics que aconseguirem que Catalunya surti d’aquest bloqueig amb més progrés social i nacional”, i en aquest sentit ha apuntat que “només hi ha pàtria quan aquesta té la seva gent al centre”.

El cap de llista ha criticat durament que s’intenti seguir imposant la dinàmica de blocs i ha recordat que això només implica oblidar la gent, el territori i el país. “Cap catalana es mereix que no es digui què es pensa fer l’endemà del 21D”, ha lamentat Domènech, tot assenyalant que els fulls de ruta que ens ha portat a “un carreró sense sortida” no ens trauran d’aquesta situació.

La número quatre de la llista, Marta Ribas, ha explicat que la candidatura encapçalada per Xavier Domènech, no només “té la clau, sinó que té la clau social per desbloquejar la situació pel país, que és la seva gent”. Ribas ha recordat que “les retallades que va fer el Govern Mas no només no s’han revertit, sinó que continuen vigents” i ha afirmat que “alguns han volgut amagar la situació en que ens trobem o simplement la desconeixen, com van demostrar Rovira i Arrimadas”.

Ribas ha explicat que la seva candidatura “ha fet propostes” i reptat a les altres candidatures de progrés a fer les seves que “ajudin a fer sortir Catalunya de la situació de bloqueig i ajudar a la gent que no pot esperar més”. La candidata ha demanat que “la clau de CatECP creixi i sigui ben gran” perquè “a Catalunya ens cal avançar, oblidar els partidismes i ser generosos. Deixar de mirar el país des del despatx i arromangar-se, proposar solucions”.

El periodista Jaume Barberà, que va a la llista de CatECP en un lloc de tancament i que és veí de Mollet, ha demanat que els ferrocarrils de la Generalitat arribin al Vallès Oriental i ha atribuït el fet que no sigui així ara a “l’interès d’algunes empreses en que es continuïn pagant peatges a les autopistes”. “Serà pels interessos de La Caixa que no tenim encara metro o ferrocarrils a Mollet?”, s’ha preguntat el periodista. Barberà també ha posat en valor el fet que la candidatura de Catalunya en Comú Podem no hagi demanat cap préstec als bancs. “CatECP no té banderoles, no té publicitat, per què? Perquè no ha demanat cap préstec. I això vol dir que no deu favors i els favors en política es paguen”, ha recordat.


Catalunya en Comú-Podem /  Xavier Domènech /