Redacción •  Catalunya •  30/10/2019

Els comuns insten al canvi i emplacen a la ciutadania a atrevir-se a votar solucions

Jaume Asens i Aina Vidal presenten el lema de campanya d’En Comú Podem: Si vols solucions, vota solucions.

Els comuns insten al canvi i emplacen a la ciutadania a atrevir-se a votar solucions

En Comú Podem ha presentat aquest matí el lema de campanya per les properes eleccions: Si vols solucions, vota solucions. “Davant de les promeses incomplertes dels polítics a l’Estat i a Catalunya, creiem que la ciutadania ens està demanant que deixem enrere la retòrica buida i parlem clar”, ha explicat el portaveu d’En Comú Podem, Jaume Asens, que ha insistit en què “només En Comú Podem, amb la seva aliança estatal amb Unidas Podemos, pot oferir sortides a la situació nacional i social que vivim”.

Les solucions d’En Comú Podem són “una proposta de desbloqueig pel conflicte nacional i territorial que aposti per la llibertat, el diàleg i les solucions” i, per la nova recessió econòmica, “retallar en privilegis i blindar drets, apujar el salari mínim i regular els lloguers”.

Asens ha recalcat que “les receptes que ens han portat fins aquí, no seran les que ens treuran d’aquesta situació. Per això creiem que si busquem resultats diferents, cal que aquesta vegada sortim a votar diferent”. El portaveu d’En Comú Podem ha valorat la importància de “dir la veritat i superar aquesta etapa de “trinxeres i tacticisme compulsiu”. Per tot plegat, En Comú Podem insta al canvi i emplaça a la ciutadania a “atrevir-se a votar solucions”

La número dos de la llista, Aina Vidal, ha destacat la “senzillesa i contundència” del lema i ha advertit que és imprescindible que En Comú Podem sigui fort perquè el PSOE no s’arronsi i renunciï a derogar la reforma laboral, a blindar les pensions o a apujar els lloguers.


En Comú Podem /  Jaume Asens /