Redacció •  Catalunya •  31/10/2019

En Comú Podem es presenta com la papereta de la llibertat, el diàleg i les solucions en el seu espot electoral

"Hi ha una Espanya que admira i que vol ser escoltar Catalunya. I una Catalunya que vol ser respectada i escoltada". Així arranca l'espot d'En Comú Podem per les eleccions del 10 de novembre: posant en valor el diàleg, l'empatia i les solucions polítiques. Un diàleg que requereix la llibertat dels presos polítics i "acabar amb la injustícia per tornar a la política".

En Comú Podem es presenta com la papereta de la llibertat, el diàleg i les solucions en el seu espot electoral

El candidat d’Unidas Podemos a la presidència del Govern, Pablo Iglesias, és l’encarregat d’obrir -per primer cop, en català- un espot que vol enviar un missatge ben senzill: És temps de solucions. Espanya i Catalunya no poden seguir aturades més temps, necessitem avançar i això només es pot fer des del diàleg i amb la llibertat dels dirigents independentistes que són a la presó.

En les veus del candidat al Congrés, Jaume Asens; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la candidata al Senat, Rosa Lluch, En Comú Podem es presenta com la papereta de la llibertat, el diàleg i les polítiques valentes per millorar la vida de la gent. És el moment de regular els lloguers, afrontar la lluita contra el canvi climàtic i aconseguir salaris i pensions dignes.

L’espot d’En Comú Podem s’ha realitzat amb recursos propis, sense externalitzar ni generar despeses.


En Comú Podem /  Jaume Asens /