Redacció •  Catalunya •  10/08/2024

Els treballadors de la Residència Sophos Els Pallaresos continuen sense cobrar el salari i denuncien greus mancances laborals

  • Durant els anys 2023 i 2024, a més de patir greus dificultats per cobrar el salari, els treballadors també pateixen mancances per dur a terme les seves tasques amb dignitat: hi ha falta de material, roba de treball i adequació dels espais.
Els treballadors de la Residència Sophos Els Pallaresos continuen sense cobrar el salari i denuncien greus mancances laborals

Els treballadors de la Residència Sophos Els Pallaresos tornen a patir dificultats per cobrar el seu salari. Aquesta situació s’arrossega des de l’any 2021, quan l’empresa Sophos Gestió SL va assumir la gestió del centre Residència Nostrallar a Els Pallaresos. Durant els primers anys, les dificultats es limitaven al compliment de la data de pagament de les pagues de Nadal i Estiu. No obstant això, la situació ha anat empitjorant. L’empresa té greus dificultats per pagar les nòmines mensuals i les pagues de Nadal i Estiu. Actualment, els treballadors encara no han cobrat la paga corresponent al mes de juliol.

D’altra banda, els treballadors de cuina de la Residència Sophos Els Pallaresos, que pertanyen a l’empresa Blen 13 SL (una empresa del Grup Sophos Gestió SL), van cobrar la nòmina del mes de juny el 25 de juliol, després de denunciar aquesta situació a la Inspecció de Treball.

Durant els anys 2023 i 2024, a més de patir greus dificultats per cobrar el salari, els treballadors també pateixen mancances per dur a terme les seves tasques amb dignitat: hi ha falta de material, roba de treball i adequació dels espais. Davant aquesta situació, els treballadors de la Residència Sophos Els Pallaresos han denunciat reiteradament aquests problemes al Departament de Benestar Social i Família de Tarragona, exigint un canvi de gestió, ja que any rere any la situació empitjora.


Sindicalismo /