Redacción •  Catalunya •  12/11/2023

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat d’una dona a Torallola a causa de la violència masclista

  • CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista.
CCOO de Catalunya condemna l’assassinat d’una dona a Torallola a causa de la violència masclista

CCOOdeCatalunya condemna l’assassinatmasclistad’una dona a Torallola (Lleida), que s’acabadeconfirmar com un nou feminicidi, i novament expressa el seu rebuig a unaviolènciaque encara avui s’exerceix vers les dones només pel fetdeser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels dretsdeles dones i per erradicar laviolènciamasclistacom una qüestió d’Estat i destaca el seu compromís ferm de cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliuresdequalsevol violència.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la família i entorndela víctima, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar laviolènciamasclistaa sumar esforços perquè d’una vegada per totes laviolènciacontra les dones sigui definitivament erradicada.


violencia machista /