Redacció •  Catalunya •  17/12/2021

Barcelona en Comú: «Nou Barris transforma el seu futur»

Des que Barcelona En Comú va arribar a l’alcaldia, la inversió als barris de l’entorn Besòs amb el Pla de Barris s’ha triplicat.

Barcelona en Comú: «Nou Barris transforma el seu futur»

Fa uns dies vam tornar als carrers de Nou Barris. L’ acte va servir per trobar-nos debatre i compartir les transformacions que estan millorant la vida i impulsant l’economia dels barris que més ho necessiten.

Després de gairebé dos anys des que la pandèmia ho va interrompre tot, Jordi Martí, Aina Vidal, David Cid i Alexandra López van xerrar amb la gent sobre el Pla de Barris impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona.

«Si algun lloc la vida és en comú és als barris. Preservar aquest espai com espai de vida, com espai de bons recursos educatius, sanitaris, amb habitatge assequible, preservar això petit, és la millor manera de construir un món millor a escala global», va dir Jordi Martí a la seva intervenció.

El Pla de Barris ha triplicat, de 30 a 90 milions d’euros, les inversions municipals als barris del Besòs per garantir una vida digna. Les polítiques concretes que s’estan desenvolupant a partir d’aquest pressupost són possibles gràcies, al suport dels i les veïnes, i de la gent com tu que fa Barcelona en Comú.

Què estem fent a Nou Barris amb la teva ajuda

Si et pregunten que estem fent a Nou Barris, aquí tens un mapa amb algunes de les polítiques i accions que ja tenim en marxa.

Participa a Barcelona en Comú

Aquestes polítiques només són una petita part del que s’està fent als barris. Per seguir transformant Barcelona, retornar-li la ciutat a les persones, i aconseguir que tot allò essencial per a la vida estigui garantit per a tothom necessitem l’ajuda de la gent comuna.

Si tu també vols formar part de la transformació per una Barcelona més justa, verda i democràtica PARTICIPA a Barcelona en Comú


Barcelona en Comú /