La Tienda Republicana

Bernie Sanders convida Ada Colau a participar en una trobada internacional amb referents globals d’innovació democràtica

21/11/2018

La Sanders Institute Gathering reunirà 250 líders mundials per reflexionar sobre un futur millor pel món.

Barcelona, 21.11.2018.

El senador estatunidenc Bernie Sanders ha convidat Ada Colau a una trobada internacional on es debatran els reptes globals i les solucions innovadores que seran necessàries per a un futur millor pel món. La trobada del Sanders Institute tindrà lloc a Burlington (Vermont) del dijous 29 de novembre al dissabte 1 de desembre.

Ada Colau participarà en una taula rodona sobre la necessitat d’un moviment progressista internacional amb Bernie Sanders, l’economista Jeff Sachs i l’ex ministre de Finances de Grècia Yanis Varoufakis. També ha estat convidada a compartir l’experiència de Barcelona i el paper que juguen les ciutats en l’aprofundiment democràtic i la defensa dels drets humans amb els alcaldes de Nova York, San Juan (Puerto Rico) i Stockton (Califòrnia).

En aquestes jornades també participen la senadora i presidenta de la plataforma sanderista Our Revolution, Nina Turner; la periodista Naomi Klein; l’actriu i activista Susan Sarandon i els actors John Cusack i Danny Glover.

El Sanders Institute es va fundar al juny del 2017 i es basa en la idea que una democràcia viva requereix d’una ciutadania informada, un debat públic cívic i unes idees valentes. La seva missió és la de revitalitzar la nostra democràcia mitjançant la mobilització de persones, organitzacions i mitjans en la cerca de solucions progressistes als reptes econòmics, ecològics, racials i de justícia social.

Més informació a https://sandersinstitutegathering.org.