La Tienda Republicana

Segovia: “El Govern Torra-Aragonès no té la voluntat de combatre els preus abusius dels lloguers”

19/06/2019

La portaveu de CatECP denuncia que el decret que prepara el govern no tindrá “cap mena d’impacte”.

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Susanna Segovia, ha carregat avui contra el govern Torra-Aragonès després que s’hagi anunciat que portaran al proper ple el decret de preus de lloguer. “És un decret que no és útil per la regulació dels lloguers tenint en compte les excepcions tècniques que presenten, és a dir, és un decret sense cap voluntat real de regular els preus de lloguer”, ha lamentat Segovia. La portaveu ha recordat que el govern va aprofitar la campanya electoral per presentar aquesta qüestió, i que com llavors, ara segueix actuant “tard i malament”.
 
Segovia ha denunciat que “el decret s’ha fet d’esquenes a les entitats que treballen en l’àmbit d’habitatge, i de fet només compta amb el suport dels agents immobiliaris, el que ja indica quin és el seu contingut”. A més, el text tampoc compta amb els suports necessaris al Parlament per tirar endavant. Per tot això, la portaveu ha afirmat que aquest decret “no tindrà cap mena d’impacte en els preus dels lloguers”.
 

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.

Comentarios

Para introducir correctamente