La Tienda Republicana

En Comú Podem arriba a un acord de cartipàs a Badalona

16/07/2019

Els comuns es mostren partidaris d'arribar a grans acords progressistes que sumin majoria absoluta al ple. "Hem arribat a un bon acord" ens diuen des d'En Comú Podem.

Tal com va demanar En Comú Podem, els grans acords de ciutat haurien de passar per les forces polítiques progressistes, les mateixes que van fer suport a la investidura d'Alex Pastor. S'han trobat punts en comú, per centrar la carta de funcionament municipal en allò que uneix.

Aquest cartipàs pels comuns fa front a grans reptes de ciutat i a les necessitats social, polítiques i administratives que Badalona necessita. No ha estat tasca senzilla arribar a un acord, i agraeixen la generositat dels grups municipals per haver fet possible aquest ampli acord. Això és mèrit de les forces que hem sumat amb pluralitat aquest acord: PSC, Guanyem, ERC, JxC, i nosaltres, En Comú Podem.

Amb aquest cartipàs es busca un augment de la transparència, la modernització de l'administració i una descentralització administrativa. Per assolir aquests reptes les Juntes de Govern seran obertes a l'oposició i es crearà una comissió d'estudi per modernitzar i descentralitzar l'administració

A més, les forces que voten el cartipàs, declaren fermament l'aposta per la participació ciutadana, la lluita contra l'emergència social i habitacional, els drets socials i civils; la lluita contra el canvi climàtic, entre moltes altres qüestions que anuncien a l'acord.

Des d'En Comú Podem diuen que ara és el moment de treballar conjuntament, i ha de ser durant tot el mandat per fer realitat tots aquests objectius comuns.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.