Redacció •  Catalunya •  16/07/2019

En Comú Podem arriba a un acord de cartipàs a Badalona

Els comuns es mostren partidaris d'arribar a grans acords progressistes que sumin majoria absoluta al ple. "Hem arribat a un bon acord" ens diuen des d'En Comú Podem.

En Comú Podem arriba a un acord de cartipàs a Badalona

Tal com va demanar En Comú Podem, els grans acords de ciutat haurien de passar per les forces polítiques progressistes, les mateixes que van fer suport a la investidura d’Alex Pastor. S’han trobat punts en comú, per centrar la carta de funcionament municipal en allò que uneix.

Aquest cartipàs pels comuns fa front a grans reptes de ciutat i a les necessitats social, polítiques i administratives que Badalona necessita. No ha estat tasca senzilla arribar a un acord, i agraeixen la generositat dels grups municipals per haver fet possible aquest ampli acord. Això és mèrit de les forces que hem sumat amb pluralitat aquest acord: PSC, Guanyem, ERC, JxC, i nosaltres, En Comú Podem.

Amb aquest cartipàs es busca un augment de la transparència, la modernització de l’administració i una descentralització administrativa. Per assolir aquests reptes les Juntes de Govern seran obertes a l’oposició i es crearà una comissió d’estudi per modernitzar i descentralitzar l’administració

A més, les forces que voten el cartipàs, declaren fermament l’aposta per la participació ciutadana, la lluita contra l’emergència social i habitacional, els drets socials i civils; la lluita contra el canvi climàtic, entre moltes altres qüestions que anuncien a l’acord.

Des d’En Comú Podem diuen que ara és el moment de treballar conjuntament, i ha de ser durant tot el mandat per fer realitat tots aquests objectius comuns.


Badalona /  En Comú Podem /