Redacció •  Catalunya •  21/10/2019

Acte «Llibertat, diàleg i solucions»

. L’acte, que porta per títol "Llibertat, diàleg i solucions", tindrà una part d’anàlisi de la sentència i els riscos que presenta des d’una perspectiva dels drets i les llibertats de la ciutadana.

Acte «Llibertat, diàleg i solucions»

Davant la sentència del judici de l’1O i la reacció que aquesta ha generat, l’espai dels comuns ha convocat per demà dilluns, 21 d’octubre, una trobada per analitzar la situació i traçar sortides al bloqueig des del diàleg. Hi assistiran càrrecs electes dels ajuntaments, del Parlament i del Congrés i membres de la direcció de la formació.

Hora:
13.15 h – Abans de començar la trobada el portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, atendrà als mitjans de comunicació.
13.30 h – Els mitjans gràfics podran agafar imatges de la reunió.
– Hi haurà un espai habilitat per a treballar

Lloc: Pati Llimona (carrer del Regomir, 3, Barcelona)

Acte Llibertat, diàleg i solucions

Després de la sentència condemnatòria als líders socials i polítics de l’independentisme, l’espai dels comuns proposa un debat amb experts del món del dret i de la resolució de conflictes per traçar solucions que permetin l’alliberament dels presos polítics. L’acte, que porta per títol «Llibertat, diàleg i solucions», tindrà una part d’anàlisi de la sentència i els riscos que presenta des d’una perspectiva dels drets i les llibertats de la ciutadana. Alhora, els ponents dibuixaran horitzons per al diàleg i la resolució del conflicte territorial. Els ponents de la jornada són: Javier Pérez Royo, Catedràtic de Dret Constitucional; Jaume Asens, candidat d’En Comú Podem al Congrés; Rosa Lluch, candidata d’En Comú Podem al Senat, i
Vicky Rosell, magistrada.

Hora:
17.45 h – Abans de començar, Jaume Asens i Vicky Rosell atendran als mitjans de comunicació.
18 h – Inici de l’acte.
Lloc: Pati Llimona (carrer del Regomir, 3, Barcelona)


En Comú Podem /  Procés /