La Tienda Republicana

Joan Mena: “Només si Iceta torna a parlar d’indult, el PSC demostrarà que no vol pactar amb el PP”

28/10/2019

El portaveu de Catalunya En Comú ha lamentat que la foto del Trio de Colón “s’hagi ampliat a Catalunya amb el PSC i el PSOE”.

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, ha afirmat aquest matí que l’única manera de saber “si el PSOE està amb la gran coalició del bipartidisme o amb una majoria progressista és que Miquel Iceta torni a defensar l’indult com va fer fa un any”.

Mena ha lamentat que “la foto del Trio de Colón s’ampliés aquest dissabte amb un actor més, el PSOE i el PSC, i s’ha preguntat per què allò que no va valer per anar a la manifestació de Colón sí que val a Catalunya. “Per què Ábalos, Iceta i Borrell no poden anar de la mà de l’extrema a Madrid, però sí que poden fer-ho quan la manifestació es convoca a Barcelona?”.

Des de Catalunya En Comú, ha dit Mena, es plantegen dues possibles respostes: “La primera és que el PSOE està tan preocupat per les eleccions que ells van convocar que estan intentant desesperadament esgarrapar vots d’un Cs en declivi. I la segona és que el PSOE està buscant reproduir la foto que vam veure ahir, PSOE-PP-Cs al proper Govern de l’Estat, i vol utilitzar Catalunya com a excusa”.

Per tot això, Mena ha demanat que, si aquest és “el full de ruta” del PSOE, “Sánchez ho expliqui ja”. “I si ens equivoquem, creiem que la manera de demostrar-ho és que Miquel Iceta torni a reclamar l’indult i accepti la nostra proposta de desbloqueig”.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.