Redacción •  Catalunya •  22/11/2019

25N: Dia Internacional Contra les violències masclistes

Manifestació 25-N: Cap dona més assassinada. Prou Vioènces! per tú, per nosaltres, per totes.
Jardinets de Gràcia a les 18 hores

25N: Dia Internacional Contra les violències masclistes

Des de la CGT, un any més, tornem a alçar la veu contra qualsevol tipus d’agressió per qüestió de gènere. Des de l’any 2013, ja són més de mil dones assassinades al nostre país i milions al món, però aquesta massacre encara no es diu pel seu nom: TERRORISME MASCLISTA.

Assassinats que són permesos per un Estat masclista i patriarcal, que ens veu a les dones com a objectes a explotar en tots els àmbits de la vida. Un sistema patriarcal que deixa al carrer assassins, que després de violar i assassinar les dones estan en llibertat i exercint la seva professió.

Dones que pateixen maltractaments, que també estan vivint el maltractament institucional per part de la justícia, i que veuen com a única sortida el suïcidi en no aguantar més la pressió, les amenaces i l’assetjament. Les seves morts no computen com assassinats, per aquest Estat i sistema tan culpable com el mateix assetjador, per continuar permetent que això succeeixi impunement.

Menors que també són víctimes dels feminicidis o deixats en situació de desemparament i que tampoc es comptabilitzen com a víctimes de violència de gènere.

Ens presenten cada dia, com una cosa quotidiana, que vagin sorgint «manades» de violadors i agressors, fent, a més, al·lusió a la culpabilitat de la víctima (no es va defensar, no portava una roba adequada, era tard …). No volem haver de defensar-nos, no volem tenir por, volem viure lliures i tranquil·les.

Des de la CGT proposem unir les nostres forces contra aquesta xacra que ens està matant. Fem una crida a la mobilització social, a l’organització i a continuar lluitant tots els dies, per plantar cara, amb fermesa, a aquest sistema neoliberal, capitalista, patriarcal i masclista que considera a les dones poc més que un objecte sexual a la seva plena disposició.

Davant de qualsevol agressió: acció directa i autodefensa, sense por, sense sentiment de culpa!

Ens volem vives i combatives. Contra tot abús de poder.
Contra qualsevol violència per raó de gènere.
VISCA LA LLUITA FEMINISTA!
VISCA LA LLUITA ANARCOFEMINISTA!


CGT Barcelona /  violencias machistas /