Redacció •  Catalunya •  30/07/2024

Els treballadors de neteja del Club Natació Sabadell es manifesten durant els campionats de natació artística

El dia 20 de juliol, els treballadors de neteja del Club Natació Sabadell van dur a terme piquets informatius durant els campionats de natació artística i el campionat d’espanya infantil de natació. L’objectiu era informar els socis i visitants sobre les condicions laborals precàries que, segons els treballadors, estan patint.

Els treballadors de neteja del Club Natació Sabadell es manifesten durant els campionats de natació artística

Sabadell, 30 de juliol de 2024 – 

Els treballadors denuncien que l’empresa concessionària de neteja, Net Esport, ha reduït la plantilla en un 40%. Els empleats restants acusen Net Esport i el Club Natació Sabadell d’exercir pressions i fins i tot amenaces per tal de mantenir el mateix nivell de neteja que quan la plantilla estava al complet.

Segons fonts del sindicat CNT, després de diverses reunions tant amb Net Esport com amb el Club Natació Sabadell, ha estat impossible arribar a un acord per augmentar la plantilla o aturar les pressions a les netejadores. 

«Baixes per ansietat, substitucions precàries i amenaces són el dia a dia que els treballadors de neteja de l’entitat del Club Natació Sabadell estan patint», afirma el sindicat CNT. Consideren que una entitat sabadellenca amb tanta història i tradició no pot permetre que els seus treballadors estiguin en aquestes condicions.

El sindicat fa una crida a la direcció del club i a l’empresa concessionària a reconsiderar les seves posicions i a negociar un acord que millori les condicions laborals dels treballadors de neteja, posant fi a les pràctiques que consideren abusives i garantint un entorn de treball digne.


CNT Sabadell /