La Tienda Republicana

Guanyem Catalunya, Catalunya Sí es Pot

Això no va de tu o de mi, això no va de qui va arribar abans, això va de guanyar. Això va de debò.

Després de 5 anys i dues eleccions Convergència segueix governant Catalunya. Tot i que ha perdut l’Ajuntament de Barcelona manté les quatre Diputacions i el govern de la Generalitat.

Què ha passat a Barcelona? Ha passat el cicló “Barcelona en Comú” liderat per Ada Colau. Aquest cicló es va gestar gràcies a la confluència ciutadana, de partits d’esquerra i moviments socials.

La generositat de tots els actors van fer possible que per sobre de les sigles i les identitats de cada col•lectiu es treballés enfocats al bé comú. I la fórmula va funcionar!!

Amb uns recursos molt escassos però amb molta il•lusió es va aconseguir capgirar les enquestes i aconseguir gairebé 30.000 vots de diferència.

Sabem que en qualsevol col•lectiu humà hi ha qui treballa a canvi de res, i qui no treballa si no aconsegueix quelcom a canvi. Fa unes setmanes hem visualitzat com alguns s’han aferrat a una bandera que simbolitza un temps polític nou per aconseguir un càrrec. No ens ho podem permetre. Les banderes no s’abracen, s’alcen en temps de lluita.

És responsabilitat del conjunt treballar per un projecte en comú i impedir que cap persona s’aprofiti de la bona fe de la gent per satisfer el seu propi profit.

Ens podem satisfer de tenir a l’Ada d’alcaldessa? Amb la primera alcaldessa de la història de Barcelona no en tenim prou, ens cal fer molta més feina i cal que omplim el Parlament amb diputats i diputades pel canvi.

Per això crec que la millor manera de treballar és fer-ho des d’un projecte el més complet possible. L’objectiu no és tenir 20 diputats, o estar en una llista, l’objectiu és aturar les polítiques d’austeritat, frenar les retallades i revertir les privatitzacions que s’han efectuat durant 4 anys.

Cada cop som més qui volem sumar pel canvi. Per això cal treballar arreu per recuperar les institucions i posar-les al servei de la majoria.

Així doncs, treballaré i votaré per aconseguir donar vida a Catalunya Sí es Pot.

Comentarios

Enviado por Mario (no verificado) el

Vivo desde hace alguno años fuera de Cataluña por motivos de trabajo pero sigo teniendo familiares viviendo allí. Para mí la mejor opción son ellos su mejor tarjetas de visita son la sinceridad y ser transparentes no como otros partidos que utilizan carteles de publicidad diseñados y retocados con photoshop. Esté donde esté les pienso votar!

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.

Comentarios

Vivo desde hace alguno años