La Tienda Republicana

Catalunya

Mena: “ERC ha de deixar de jugar al pòquer amb Torra i atrevir-se a ser un actor d’estabilitat progressista a Espanya i Catalunya”

“Som optimistes perquè la setmana passada aquest bloc democràtic i plurinacional ja va arrencar la primera victòria a la mesa del Congrés, demostrant que si avancem a una, són els negacionistes de la violència masclista, de l’emergència climàtica i de la pluralitat del nostre país els que retrocedeixen” ha emfasitzat Mena en roda de premsa.

CatECP proposa incloure les violències digitals i institucionals a la Llei contra les violències masclistes

Catalunya en Comú Podem ha registrat avui una proposta de modificació de la llei 5/2008, coneguda com la Llei contra les violències masclistes, per ampliar-ne el seu abast. I és que la llei, que va significar un gran avenç en la lluita contra aquesta xacra i va ser fruit d’un ampli consens, ja té més de deu anys. “Fa deu anys alguns temes que no estaven tan presents a la societat van quedar fora de la llei, però això ha canviat i cal ampliar-la”, ha explicat la portaveu del grup, Susanna Segovia.

Els inscrits i les inscrites a Catalunya en Comú avalen amb un 95% que la formació entri al Govern

Els inscrits i les inscrites a Catalunya en Comú han avalat amb un 94.65% el sí a que En Comú Podem participi en el futur Govern progressista de l’Estat. Una consulta, realitzada de dijous 21 a diumenge 24 de novembre, on tenien dret a vot 10.165 persones, 3.505 de les quals han votat que sí i 198 no.

Convocada concentración ante Unísono Barcelona

CGT, sindicato mayoritario en la multinacional de telemarketing Unísono, ha convocado una concentración en el centro que la empresa tiene en Barcelona, el próximo martes 26 de noviembre a las 12 horas.

Unisono es una de las multinacionales del sector del telemarketing que ofrece servicios de atención al cliente, información, reclamaciones e incidencias de grandes empresas como Abertis, Affinity, Aldi, Audi, Quirón, Leroy Merlín, Glovo, Nespresso, Bodas.net, Danone y Resa.

Amina Hussein explica la tragedia de Rojava: "Els únics amics que tenim els kurds són les muntanyes"

Desde el pasado 9 de octubre, el ejército turco inició la invasión del norte y este de Siria, la región conocida como Rojava. Abandonados por sus aliados en la lucha contra Estado Islámico, olvidados una vez más, el pueblo kurdo queda a merced de los turcos y los mercenarios yihadistas. La lucha del pueblo kurdo en la zona libró del ISIS al mundo entero, pero les volvemos la espalda.

25N: Dia Internacional Contra les violències masclistes

Des de la CGT, un any més, tornem a alçar la veu contra qualsevol tipus d'agressió per qüestió de gènere. Des de l'any 2013, ja són més de mil dones assassinades al nostre país i milions al món, però aquesta massacre encara no es diu pel seu nom: TERRORISME MASCLISTA.

Assassinats que són permesos per un Estat masclista i patriarcal, que ens veu a les dones com a objectes a explotar en tots els àmbits de la vida. Un sistema patriarcal que deixa al carrer assassins, que després de violar i assassinar les dones estan en llibertat i exercint la seva professió.

Amnistía Internacional: "la condena por sedición a Jordi Sànchez y Jordi Cuixart, una amenaza a los derechos a la libertad de expresión y de reunión pacífica"

Comunicado

La condena de Jordi Sànchez y Jordi Cuixart por sedición viola sus derechos a la libertad de expresión y de reunión pacífica; ambos deben ser puestos en libertad de forma inmediata, ha declarado hoy Amnistía Internacional, tras la publicación de su análisis de la sentencia dictada el mes pasado por el Tribunal Supremo español.

CNT apoya las movilizaciones del personal de alumbrado público en IMESAPI Barcelona

Las movilizaciones empezarán el lunes 18 de noviembre con paros parciales de dos horas por turno cada lunes y viernes. El objetivo de la convocatoria es el de cambiar la posición de la Dirección de IMESAPI en la Delegación de Barcelona, ante la negociación del nuevo Pacto de Mejoras para el personal adscrito a la contrata, cuya vigencia finalizó el 31 de diciembre de 2018.

Temas: 

Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López lideraran la nova etapa de l’espai dels i les Comuns

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la presidenta del Grup Parlamentari, Jéssica Albiach, i la primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Castelldefels, Candela López, encapçalen l’única candidatura presentada en el procés intern de l’espai dels i les comuns de renovació dels òrgans de direcció. Tal i com s'havia plantejat desenvolupar, en acabar el passat cicle electoral, s’ha obert un procés de renovació dels òrgans de direcció, l’Executiva Nacional i el Consell Nacional.

Páginas

Suscribirse a Catalunya