Redacció

Comunicat de Poble Lliure amb relació al posicionament de Catalunya en Comú de cara al Referèndum de l’1 d’octubre

Davant una qüestió de democràcia, no s’hi valen ambivalències. L’estratègia de l’Estat i els seus aliats (del PP a SCC, passant pel PSOE i C’s) és deslegitimar el referèndum i afeblir-ne la participació. En aquestes circumstàncies, qualsevol posicionament que no sigui el suport al referèndum i una crida massiva a la participació, suposa donar oxigen a aquesta estratègia de l’autoritarisme d’Estat.

Temas: 

Xavier Domènech: “L’1 d’octubre és una mobilització legítima i per tant hi donarem suport com un acte d'afirmació pel dret a decidir"

“L’1 d’octubre és una mobilització legítima i per tant hi donarem suport com un acte d’afirmació pel dret a decidir”. Així s’ha expressat el coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, després de la reunió de la Coordinadora Nacional que ha fixat el posicionament dels comuns sobre la convocatòria. “Un referèndum és un espai de resolució de conflictes, i no ens trobem davant d’una proposta de resolució de conflictes sinó d’afirmació de la sobirania de Catalunya”, ha subratllat Domènech.

Amb organització, mobilització i fermesa, farem el Referèndum i guanyarem la República catalana independent!

A tres mesos justos del Referèndum, Catalunya es troba en la pantalla definitiva, la que ens ha de portar a la independència i a la ruptura amb l’Estat espanyol; al moment de la proclamació de la República catalana independent. Un cop més la mobilització i l’organització del poble al carrer és l’única manera de garantir l’èxit del Referèndum i la implementació dels seus resultats l’endemà de la seva celebració.

Temas: 

El Congrés aprova la iniciativa d'En Comú Podem per implantar mesures que evitin els preus abusius del lloguer

La Comissió de Foment del Congrés dels Diputats ha aprovat avui la Proposició No de Llei (PNL) d'En Comú Podem en la qual s'insta al Govern a dur a terme les mesures necessàries per possibilitar que els municipis que acreditin increments de preus desmesurats del lloguer puguin intervenir per impedir preus abusius.

Endavant (OSAN) i la COS reparteixen 10.000 catàlegs que denuncien la rebaixa de drets, a 19 centres i eixos comercials dels Països Catalans

Avui, l'organització política Endavant (OSAN) i el sindicat Coordinadora Obrera Sindical han repartit 10.000 catàlegs informatius a 19 centres i eixos comercials dels Països Catalans. Sota el nom de #DretsDeRebaixes, les organitzacions de l'esquerra independentista han denunciat les precàries condicions laborals i els sous de misèria d'aquests establiments, condició indispensable per a l'enriquiment obscè dels empresaris propietaris de les cadenes comercials.

Temas: 

Catalunya en Comú i Esquerra Republicana es reuneixen per tractar la situació política a Catalunya

El Coordinador General de CatComú, Xavier Domènech, i la portaveu i Coordinadora de Comunicació, Elisenda Alamany, s'han trobat aquest matí amb el President d'ERC, Oriol Junqueras, i la Secretària General, Marta Rovira, en el marc de la ronda de presentacions del nou espai polític i social dels comuns a les forces progressistes de Catalunya. L'objectiu de la reunió, que ha tingut lloc a la seu dels republicans, ha estat presentar la nova formació i buscar punts en comú en qüestions com les polítiques socials, la radicalitat democràtica i la lluita contra la corrupció.

En Comú Podem registra una bateria d'iniciatives per protegir els drets LGTBI a l'educació, en el treball, en l'asil i en la diversitat funcional

Mar García ha assegurat que, amb aquestes iniciatives, “ens unim a les reivindicacions de l'activisme LGTBI que es demanen aquests dies a tot el món. Les iniciatives aborden temes tan essencials com l'asil, el treball, l'educació o la diversitat funcional. Amb elles volem visibilitzar la desigualtat i opressió que sofreixen les persones LGTBI a tot el món i la necessitat de canvis legislatius i socials profunds per aconseguir una societat basada en el respecte a la diversitat sexual i de gènere."

Catalunya en Comú estrena logotip i pàgina web

Catalunya en Comú segueix completant la construcció del nou espai polític i avui ha presentat el seu logotip i la pàgina web. El logotip “recull el llegat de dues confluències guanyadores, Barcelona en Comú i En Comú Podem”, ha assenyalat la coordinadora de Comunicació i portaveu, Elisenda Alamany. La imatge, que combina els semicercles de Barcelona en Comú, la confluència que governa la capital de Catalunya; i el degradat de vermell a lila d’En Comú Podem, la confluència vencedora a les dues últimes eleccions generals, “encarna els valors que defensem”, ha destacat Alamany.  

"Joan Sala Sanjaume gerent dels sistema d'emergencies mèdiques desconeix el funcionament del seu servei"

Indignació pel desconeixement del gerent cap a les treballadores contractades per Ferrovial Servicios S.A., que va ser la guanyadora del darrer plec per la contractació del servei d’atenció i gestió de la demanda assignat al centre de coordinador del sistema d’emergències mèdiques.

Páginas

Suscribirse a Redacció