Redacció

La UAB es mobilitza en favor del referèndum i la democracia

Davant dels recents atacs a la democràcia de l’estat espanyol, Universitats per la República, juntament amb l’ANC i Òmnium Cultural, ha convocat un acte el proper 21 de setembre a la Plaça Cívica de la UAB.

Aquest espai ha estat durant dècades símbol de la lluita estudiantil, en aquest acte es vol implicar i mobilitzar la comunitat universitària en la defensa del referèndum i les llibertats. El proper 27 de setembre es durà a terme el segon acte central de la campanya, a la zona universitària de Diagonal, a Barcelona.

Catalunya en Comú participarà a l’1-O

Catalunya en Comú participarà a la mobilització de l’1-O. Així ho han decidit els inscrits i les inscrites a la votació online que s’ha dut a terme entre el 12 i el 14 de setembre i que plantejava la següent pregunta: Catalunya en Comú ha de participar a la mobilització de l’1-O? 2.053 persones han contestat afirmativament, el que significa el 59,4% dels vots emesos. En total han han votat 3.458 inscrits i inscrites, el 44% del cens.

Catalunya en Comú condemna la coacció, l'amenaça i la retallada de drets i llibertats per part del govern espanyol

Davant els fets que han succeït avui, i que s’estan reproduint els darrers dies, des de Catalunya en Comú volem manifestar el nostre absolut rebuig i condemna a la coacció, l'amenaça i la retallada de drets i llibertats que està duent a terme el govern espanyol.

Pirates de Catalunya clona el web del Referèndum tancat per la Guàrdia Civil

La Generalitat de Catalunya va publicar el web institucional referendum.cat per donar tota la informació referent al proper referèndum d'autodeterminació de Catalunya que s'ha de celebrar el pròxim 1 d'octubre. Aquest web, a instàncies de l'Estat Espanyol, ha estat clausurada ahir dimecres 13 de setembre per la Guàrdia Civil, tot i que hores després es reprenia el seu funcionament des d'altres països.

Xavi Domènech: "Ens mobilitzarem en defensa de la sobirania de Catalunya davant els reiterats atacs del PP"

El Coordinador General de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, ha criticat la resposta del govern del PP davant la situació actual de Catalunya. "Rajoy passarà a la història com un president que intenta apagar el foc amb benzina, que enlloc de respectar els drets i llibertats del nostre poble es dedica a enviar la Guàrdia Civil als diaris", ha dit Domènech a l’acte dels comuns amb motiu de la Diada, celebrat al matí al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

Xavi Domènech: "És una vergonya veure la Guàrdia Civil registrant mitjans de comunicació"

El Coordinador General de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, ha criticat aquest matí la manca de solucions aportades pel govern del PP al que ha descrit com "la pitjor crisi territorial a l’estat espanyol des de la Transició". "El PP s’amaga darrere dels jutges i dels tribunals per no afrontar una crisi que és política i que, per tant, requereix una solució política. És una vergonya veure la Guàrdia Civil registrant impremtes i ara mitjans de comunicació", ha dit en referència als registres que s’han dut a terme a Constantí i Valls.

Páginas

Suscribirse a Redacció