Redacció

La CUP-CC rebutja la proposta de Joan Coscubiela de derogar a disposició addicional sobre el referèndum

La CUP-Crida Constituent considera fora de lloc la proposta del portaveu de CSQP Joan Coscubiela de derogar la disposició addicional sobre el referèndum. “Entenem que estan fora de lloc i que només busquen provocar el màxim d'esquerdes possibles en el sí de les forces democràtiques que aposten per un referèndum d'autodeterminació sense adjectius” ha manifestat la diputada Eulàlia Reguant.

Temas: 

Tanquem un acord amb els diferents actors per confluir a un espai polític i social a Catalunya

Amb aquest acord, fruit de la generositat de cadascun dels actors en benefici d’un objectiu comú, avui estem a un pas més a prop de tornar les institucions catalanes a la ciutadania. Sortim d’aquest procés més fortes, generoses i valentes i animem a tota la ciutadania a sumar-se a aquest procés que busca un nou model de país, un país en comú.
 

El Manifest que s'oposa a la legalització de la contaminació radioactiva arriba als 1000 suports

El passat 29 de novembre de 2016, el govern del PDECAT i ERC va aprovar, com a part dels seus pressuposts per al 2017, el «Projecte de Llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic; de creació de l'impost sobre el risc mediambiental de la producció, manipulació i transport, custòdia i emissió d'elements radiotòxics; de l'impost sobre begudes ensucrades envasades; de l'impost sobre grans establiments comercials, i de l'impost sobre les estades en establiments turístics» (1).

L'Ajuntament de Cerdanyola no assegura els llocs de treball a Can Serraparera

L’ajuntament fa mesos que està realitzant un estudi per tal de normalitzar la situació irregular de la contractació dels tècnics i el personal que fins ara estava contractat en frau de llei, encadenant contractes d’obra, amb antiguitats de fins a més de 10 anys.

Els treballadors de Can Serraparera han expressat a l´Alcalde la preocupació de que l’adaptació a la legalitat de la contractació, pugui acabar en pèrdues de llocs de treball que vagin en detriment del servei que avui dia s’està prestant a la ciutadania, convertint una notícia positiva en retallades al servei.

Temas: 

Generositat i valentia per construir Un País en Comú

Per aquesta raó, creiem que és possible que Podem formi part de la construcció d'aquest nou espai hegemònic i de transformació a Catalunya, un nou espai que ha de comptar amb totes les sensibilitats que consideren que ara és el moment de construir plegades una alternativa per recuperar els béns comuns, per posar la política al servei de la gent i tenir com a referent la feminització de la política, sent una alternativa a l'hegemonia convergent del 3%.

Exposición fotográfica: “#Nicaraguainternacionalista 2016”

El Comité Europeo de Solidaridad con la Revolución Popular Sandinista tiene el agrado de invitarles a ver la Exposición fotográfica que han realizado las compañeras de Francia : "#Nicaraguainternacionalista 2016".

La Exposición está instalada en la Casa de la Solidaritat de Barcelona. (C/ Vistalegre, 15 Barcelona).

Comunicat del Moviment Ibèric Antinuclear a Catalunya davant l'aprovació dels pressupostos 2017

Sempre s'ha manifestat des de la indústria nuclear que les anomenades «baixes dosis», eren inofensives. Tots els estudis fets des de les institucions han arribat a la conclusió de què no havia relació entre les centrals nuclears i la salut de la població.

Educació obstaculitza la participació de la comunitat educativa en els canvis de jornada

La Confederació General del Treball estima que els canvis de jornada que s'aproven d'eixa manera es produiran en frau de llei perquè la competència d'aprovar l'organització de la jornada escolar correspon als Consells Escolars. Les direccions dels centres no són competents per a canviar els projectes de jornada escolar.

Temas: 

La CUP es personarà com a acusació popular contra el finançament de la Llotja de Lleida

La CUP de Lleida celebra que la Fiscalia Anticorrupció hagi estimat les irregularitats denunciades pel finançament de la construcció del Palau de Congressos de la Llotja. Segons va informar ahir El Periódico, Anticorrupció ha denunciat davant l’Audiència Nacional operacions immobiliàries de Catalunya Caixa entre els anys 2000 i 2007. Entre elles s'hi troba la Llotja de Lleida, una de les operacions que el FROB va incloure al seu informe del 2015: la irregularitat detectada es basa en la compravenda dels terrenys on s'haguessin construït dues torres d'oficines i pisos de luxe.

Temas: 

Páginas

Suscribirse a Redacció