Redacció

La llista de Catalunya en Comú – Podem recull la pluralitat del país

La candidatura de Catalunya en Comú – Podem és la candidatura de la gent comuna, amb persones procedents dels moviments socials, del món de la universitat o de l’empresa, que representen les millors tradicions del catalanisme progressista i s'han trobat fent un pas endavant en comú en un moment excepcional pel país.

“Pensions, present i futur” a Podem Badalona

Podem Badalona organitza l'acte "Pensions, present i futur” per intentar donar resposta a interrogants com, “Són sostenibles les pensions públiques?”, “Perillen les pensions actuals i futures?”.

Marea Pensionista és un moviment que vol organitzar totes les persones jubilades amb ideologia d'esquerres per defensar de totes les pensions, les d'ara i les del futur.

L’acte tindrà lloc a les 19h el proper dijous, dia 16, a Sagrada Família, 27, 08914 Badalona.

Les bases de Barcelona En Comú decideixen posar fi al pacte municipal amb el PSC

El portaveu de Barcelona En Comú, Enric Bárcena ha manifestat que “fer la consulta en aquest moment tan complicat és un orgull per a Barcelona En Comú i una mostra de valentia. Veníem a fer les coses diferents i ho hem demostrat. Per coherència democràtica, no tindrem mai por de consultar els nostres inscrits". Bárcena ha dit que en les darreres setmanes s’hi ha fe un debat “exemplar” entre activistes. “En aquests espais s’han valorat pros i contres, i ens hem escoltat", ha remarcat el portaveu de Barcelona En Comú.

Xavi Domènech: "El 21-D hi haurà tres paperetes: la de la repressió del 155, la de la DUI fallida i la del canvi, la nostra"

Xavier Domènech serà el candidat a la Generalitat de Catalunya de la candidatura conjunta amb la que Catalunya en Comú i Podem concorreran als comicis convocats pel proper 21 de desembre. Així ho han decidit els inscrits i inscrites d’ambdues formacions que han assistit a l’Assemblea que s’ha celebrat aquest matí a Sant Adrià del Besòs, que portava per lema: Un nou camí per una Catalunya en comú.

Barcelona En Comú escull la nova Direcció Executiva pels dos anys vinents

Barcelona En Comú ha escollit els membres de la Direcció Executiva pels dos anys vinents. Un cop finalitzat el procés electoral per renovar una part dels càrrecs interns de Barcelona En Comú, ja es coneixen les persones que s’integraran a la Coordinadora: els vuit membres de la Direcció Executiva així com els deu representants de la comunitat de Barcelona en Comú, tot sumant divuit candidats i candidates electes. A banda, també s'hi han escollit les set persones que integraran el Comitè de Garanties.

Barcelona, capital mundial de la construcció de pau del 23 al 26 de novembre d’enguany

En aquesta compareixença, a més de presentar-se els actes inclosos en el "4 days for Peace", l'IPB es pronunciarà sobre els assumptes d'immediata actualitat relacionats amb la construcció de pau; com el conflicte entre Catalunya i l'Estat Espanyol o l'augment mundial de la despesa militar, amb especial referència a Europa, Estats Units i Espanya. L'activitat inclourà un aperitiu i la possibilitat d'entrevistar els tres conferenciants internacionals que participaran dels actes previstos: Susan George, Ben Hayes i Joseph Gerson.

Barcelona En Comú consultarà a les seves bases la continuïtat del pacte municipal amb el PSC

Fruit del debat intern de les dues darreres setmanes sobre la situació política a la ciutat i a Catalunya, el plenari de Barcelona En Comú, on han participat més de 300 activistes, ha decidit donar el mandat a la Coordinadora de l’organització per activar una consulta al registre en els propers dies. “Barcelona En Comú, per responsabilitat i coherència amb la radicalitat democràtica de l’organització, ha decidit organitzar la consulta amb les activistes”, ha manifestat Susanna Segovia, portaveu de Barcelona En Comú.

Poble Lliure proposa una candidatura amplia guanyadora pel 21D

L’organització independentista Poble Lliure, ha emès un comunciat avui 4 de novembre, expressant primerament el seu rebuig a l’empresonament del Govern legítim de la República Catalana. Denuncien que “tant els empresonaments de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart com de les conselleres i consellers, o la pressió contra les persones que han denunciat agressions policials i contra periodistes i mitjans de comunicació, només volen espantar el poble”.

Temas: 

Páginas

Suscribirse a Redacció