Catalunya

Poble Lliure en reació als atacs de Barcelona i Cambrils, les mobilitzacions convocades i l'1 d'octubre

Des de Poble Lliure redactem aquest comunicat des del més profund dolor compartit amb el nostre poble atacat pel fanatisme religiós que sembra el caos per allà on passa. Els atemptats gihadistes d'aquest dijous a Barcelona i Cambrils han posat de manifest de nou l'extrema gravetat d'aquest fenomen que cada dia es va estenent més, la instrumentalització política del qual és més que evident.

Temas: 

Rebuig als atacs criminals que han tingut lloc a Barcelona i Cambrils

La CUP-CC expressa la seva més enèrgica repulsa als atacs criminals que han tingut lloc a Barcelona i Cambrils durant aquest dijous i divendres. Fem pública la nostra solidaritat amb les víctimes d'aquests atacs brutals i amb les seves famílies i persones estimades. Tots els nostres càrrecs públics i tota la nostra militància treballen des de les institucions i des del carrer per garantir la cohesió social i aconseguir que aquests fets no serveixin d'excusa per atiar el racisme i l xenofòbia.

Condemna de l'atemptat ocorregut a Barcelona

Reiterem tot el nostre suport i afecte a les víctimes i familiars en aquests moments difícils. I afirmem la nostra més profunda condemna al terrible atemptat.

Barcelona és una ciutat de pau, diàleg, valenta i orgullosa de la seva diversitat. I continuarà sent una ciutat acollidora, viva i solidària. No ens deixarem tombar pel terror i l'odi. Demà a les 12 h a plaça Catalunya participarem amb un minut de silenci, acompanyant els afectats i les seves famílies.

 

En Comú Podem demana que Tejerina comparegui al Congrés per la crisi de la fruita de l'os

Així, el diputat d'En Comú Podem, Jaume Moya, ha explicat que ha demanat la compareixença de la Ministra d'Agricultura “davant la preocupant manca de reacció per fer front a la greu crisi del sector de la fruita dolça, amb especial incidència als productors de Catalunya i Aragó”.

En Comú Podem pide la comparecencia de Dastis en el Senado para explicar el acoso que sufren las ONG en el Mediterráneo

Hace escasamente tres días Save The Children y Sea Eye anunciaban su decisión, tomada previamente por Médicos Sin Fronteras, de cesar temporalmente sus labores de rescate en el Mediterráneo. La decisión ha sido tomada después de que un portavoz de la Marina Libia haya comunicado la intención del Gobierno de Trípoli de ampliar su zona de control marítima más allá de los 22 kilómetros de sus aguas territoriales, impidiendo las labores de rescate humanitario.

En Comú Podem exigeix la dimissió immediata del president d'Aena

El portaveu de Foment del Grup Confederal, Units Podem – En Comú Podem- En Marea i diputat d'En Comú Podem, Fèlix Alonso, ha recordat que el president d'Aena ha estat desaparegut durant tots aquests dies, “sense donar senyals de preocupació” per la situació de l'Aeroport de El Prat, tot i que, ara mateix, com a president d'Aena, “és el principal responsable de la precarització del personal de seguretat i altres externalitzacions de la xarxa aeroportuària de l'Estat”.

Páginas