Catalunya

Orden judicial de busca y captura contra el Secretario General de la CGT de Catalunya en el marco del proceso judicial del caso "27 y más"

Comunicado CGT Catalunya

El juzgado de Cerdanyola del Vallès que lleva el proceso del llamado caso "27 y más" ha emitido una orden de busca y captura contra nuestro compañero Ermengol Gassiot, profesor del Departamento de Prehistoria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) y Secretario General de la CGT de Catalunya.

Barcelona se situa com a referent per a les ciutats europees pel seu control del lloguer turístic

En la seva intervenció, Sorcha Edwards, secretària general de Housing Europe, ha recordat que Barcelona no està sola en aquesta batalla por el dret a l'habitatge perquè des de les ciutats s'estan buscant solucions a aquests problemes. Com a exemple, les ciutats de Dublin i Edimburg que, segons Edwards, miren a Barcelona.

El ple de Barcelona exigeix al Govern de l'Estat protegir els drets dels llogaters reformant urgentment la Llei d'Arrendaments Urbans

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat avui una proposició amb contingut de declaració institucional on s'exigeix a l'Estat espanyol impulsar una reforma legal urgent de la Llei d'Arrendaments Urbans (LAU) per protegir els drets de llogaters i llogateres. Aquesta proposició, impulsada pel grup municipal de Barcelona En Comú, ha comptat amb el suport de CUP, ERC i PDeCat. PSC, C’s i el regidor no adscrit Gerard Ardanuy s'han abstingut; i el PP ha votat en contra.

Domènech reclama fixar data per un ple urgent per desbloquejar la situació i en defensa de l’escola pública catalana

"Emplacem al president del Parlament, Roger Torrent, i a la resta de grups de la càmera a donar suport i fixar una data per celebrar el ple urgent que ha proposat CatECP", ha dit Xavier Domènech després que la Mesa hagi acceptat a tràmit la Proposta de Resolució dels comuns. En aquesta mateixa reunió la proposta de C’s de celebrar un ple ha quedat bloquejada i la de JxCat sobre la modificació de la Llei de Presidència ha estat traslladada als lletrats i per tant està paralitzada. Sobre aquesta darrera proposta, Domènech ha avisat que “portarà a més setmanes de 155 i de bloqueig”.

Páginas