Catalunya

El Comú de Lleida lleva a la Fiscalía Anticorrupción las multas prescritas de las que dispone

Los concejales del Comú cumplen de esta forma con su derecho y deber de poner en conocimiento de la autoridad cualquier indicio de delito. Y lo hacen respetando en todo momento el principio de presunción de inocencia de todas las personas que incluye la denuncia.

El Comú explicará públicamente el contenido de la denuncia en una rueda de prensa mañana jueves 22 de junio a las 11:00 de la mañana en la tercera planta de la Paeria.

Declaració de Defensem Cuba

El poble cubà ha patit per més de 50 anys una política d'ingerències i agressions provinents de les diverses administracions dels Estats Units (EUA), la qual va ser reconeguda públicament per l'exmandatari Barack Obama el 17 de desembre de 2014, quan al costat del President cubà Raul Castro Ruz van donar a conèixer la decisió de restablir relacions diplomàtiques i iniciar un procés de normalització dels vincles bilaterals.

#MoventFitxa: la CUP recorda amb un vídeo la seva acció municipalista coincidint amb els dos anys dels mandats municipals actuals

L'acció coincideix amb la commemoració aquesta setmana amb els dos anys de l'entrada de candidatures de la CUP-Poble Actiu a una trentena de governs municipals i de la presa de possessió del càrrec com a regidores i regidors de 385 persones a 148 ajuntaments als Països Catalans.

Temas: 

TMB redueix el servei d'autobusos

Des de la secció sindical de CGT a Autobusos/TMB volem denunciar públicament la reducció del servei d'autobusos que TMB està practicant a causa de la manca de personal i de material.

Per corroborar aquesta informació adjuntem un document que certifica aquesta reducció. Es tracta d'un document de la Cotxera d'Horta en el que es pot apreciar com TMB suprimeix diversos serveis de les diferents línies d'aquesta cotxera.

Temas: 

Páginas