Catalunya

El secretari general de la CGT de Catalunya no anirà a la citació del jutjat de Cerdanyola

Ermengol Gassiot, secretari general de la CGT de Catalunya i professor de la UAB, ha fet arribar avui la següent nota al jutjat de Cerdanyola que està realitzant la instrucció del cas “Som 27 i més”.
Al Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Cerdanyola
Informat per la meva advocada de la citació pel proper 21 de febrer, els comunico que:
1) Ja vaig comparèixer davant del jutge l’any 2015 per declarar

Los números del ERE salvaje de Grupo Zeta ("El Periódico")

El Comité Intercentros de “El Periodico” informa en su web que la dirección de Grupo Zeta ha desglosado los efectos del ERE que pretende aplicar en ese diario y señala que “el grupo que preside Antonio Asensio Mosbah quiere echar al 65% de la plantilla de comerciales de publicidad, que trabajan en la empresa Zeta Gestión de Medios.

La CGT presenta preavís de Vaga General de 24h pel proper 8 de març

Aquest preavís s’ha presentat davant del Ministerio de Empleo i està basat, entre altres, pels següents motius:

1. Acabar amb la desigualtat en l’àmbit laboral, econòmic i social de les dones respecte dels homes

2. Posar fi a la desigualtat constatada de la divisió sexual del treball en aquest sistema capitalista i patriarcal

Elisenda Alamany: "Catalunya no pot estar amb l’ai al cor per les guerres fratricides entre partits"

"Tots sabem què està passant als despatxos dels partits polítics que tenen la majoria necessària per formar govern", ha dit Elisenda Alamany en referència als desacords entre JxCat, ERC i la CUP a l’hora d’enfrontar la formació de govern. "Catalunya no pot estar amb l’ai al cor per les guerres fratricides entre partits", ha continuat, per afegir que "la prioritat hauria de ser sortir de la situació en la que ens trobem".

[Barcelona] CNT convoca huelga de amarradores

Comunicado

Un mes antes de que se celebre el juicio por Conflicto Colectivo ante la sala de lo social del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, nuestra empresa MOORING & PORT SERVICE pretende ganar una baza que le permita influir en las negociaciones colectivas y de paso ejemplarizar a la plantilla. Despide a tres trabajadores del Sindicato sin ningún tipo de causa. El mensaje es claro: no se permite la defensa firme de los derechos de los trabajadores.

Recogemos el guante.

Catalunya en Comú se suma a la vaga general feminista del proper 8 de març

Catalunya en Comú se suma a la vaga general feminista convocada per la Comissió 8M pel proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una proposta que van llençar les feministes argentines l’any passat al crit de “Ni una menys, vives ens volem” i que s’ha convertit en una mobilització global.

Barcelona En Comú exigeix el cessament immediat de l'agressió turca contra Afrin a Síria

Barcelona, 7.2.2018

Davant els atacs a la població civil de Afrin, Barcelona En Comú s'uneix a la demanda d'activistes pels drets humans, organitzacions, sindicats i membres del món acadèmic per exigir el cessament immediat de l'agressió turca contra aquesta ciutat siriana. Exigim respecte als Drets Humans i una solució pacífica per a la qüestió kurda a Turquia.

Catalunya en Comú llança una sèrie d'iniciatives a la Comissió, el Congrés i el Senat contra la contaminació atmosfèrica

Després de l’ultimàtum de la Comissió Europea a Espanya pels excessius nivells de contaminació i la manca de mesures efectives per complir amb la legislació europea sobre qualitat de l’aire, Catalunya en Comú ha llançat una bateria d’iniciatives a la Comissió, el Congrés i el Senat per reclamar mesures urgents com les que han posat en marxa els ajuntaments de Barcelona i Madrid.

Concentracio l´empresa de disseny gràfic Little Buddha

El passat mes de juliol es va constituir legalment la secció sindical de la CGT a l'empresa LITTLE BUDDHA. Aquesta va ser constituïda per donar resposta a la repressió laboral que venien patint les afiliades i per defensar els drets del conjunt de treballadors i treballadores de LITTLE BUDDHA. Des d'un primer moment l'empresa es va prendre la constitució d'aquesta com un acte hostil i la repressió a l'empresa es va agreujar, fins al punt que ens nega el nostre dret d'organització dels treballadors.

Páginas

Suscribirse a Catalunya