En su primer discurso como Comandante en Jefe, el presidente de EEUU expuso la nueva estrategia militar en esa nación que lleva casi 16 años en guerra. Se mostró abierto a un posible acuerdo político con los talibanes y criticó a Pakistán por dar “refugio” a los terroristas.

Poble Lliure en reació als atacs de Barcelona i Cambrils, les mobilitzacions convocades i l'1 d'octubre

Poble Lliure comparteix el dolor de tot el poble català atacat pel fanatisme religiós. L’organitazació afirma que en aquests moments tant durs romandrà al sevei del poble, i al costat de qui està patint les conseqüències dels negocis geopolítics de les oligarquies mundials. 

Tot i l’atac, Poble lliure felicita la ciutadania per la resposta exemplar que ha destacat per la fermesa democràtica i la solidaritat envers les víctimes. D’aquesta manera, el partit independentista, anima a tothom a particpar de les mobilitzacions convocades aquesta setmana en rebuig dels atacs de Barcelona i Cambrils, tant el dia 21 d'agost com el dia 26 d'agost. Alhora també fa una crida al Govern, als partits i al conjunt de la població perquè aquests atemptats no dilueixin el  projecte polític nacional i popular del poble català i el seu caràcter caràcter mobilitzador. Poble Lliure afirma que en els propers mesos caldrà seguir avançant cap a la realització del referèndum el dia 1 d'octubre, amb l'empenta i il·lusió per construir una República que combati des de l'arrel els motius també que han creat aquesta situació.

O grupo parlamentario de En Marea, xunto co resto de grupos da oposición, rexistraron unha solicitude de comparecencia urxente en pleno do conselleiro de Sanidade, Jesús Vázquez, para dar conta do Anteproxecto de Lei polo que se modifica a Lei polo que se modifica a Lei 8/2008, de 10 de xullo, de Saúde de Galicia. Como xa anunciara en rolda de prensa a vicepresidenta do Parlamento e deputada de En Marea, Eva Solla, En Marea a intención do seu grupo de pedir a comparecencia do conselleiro ante o que novo ataque aos dereitos da cidadanía que pretende o PP con este anteproxecto de Lei. “A Xunta de Galicia está a impedir a participación e fomentar a opacidade para facilitar o descoñecemento do que ten que ver coa retirada de dereitos sanitarios e a entrada da empresa privada que se pretende con este anteproxecto“ denunciou Eva Solla.

Ante los últimos acontecimientos que han tenido lugar en el polígono de La Lastra, en el que un grupo de familias ha ocupado un bloque de viviendas vacías, desde León en Común manifestamos la falta de previsión política y la inacción del gobierno del Partido Popular en materia de vivienda.