La Tienda Republicana

Redacció

Jaume Asens i Aïda Llauradó visiten els veïns i veïnes del carrer Indústria afectats per una pujada del 82% del lloguer

Jaume Asens es va reunir amb la comunitat de veïns i veïnes, on el veïnat va manifestar que els fons voltors com Lazora són societats opaques, sense cap seu o interlocutor. Aquestes actuacions especuladores estan emparades dins de la legislació vigent, el diputat va demanar una modificació de l’actual Llei d’Arrenaments Urbans (LAU) i una urgent regulació dels preus del lloguer. Aquestes pràctiques abusives són possibles gràcies a una nul·la regulació.

Badalona En Comú Podem denuncia la indefensió de les famílies afectades pel fons voltor Lazora

Els veïns i veïnes dels pisos situats al Carrer Indústria del barri del Progrés de Badalona estan patint l'especulació de l'empresa inversora Lazora, que ha comprat els habitatges i ha decidit apujar el preu del lloguer un 82% a 96 famílies, un preu totalment disparat i inassolible per les persones afectades. Aquesta situació està passant en altres llocs de l’estat, degut a la impunitat d’aquests fons especuladors.

Rosa Lluch encapçala la candidatura al Senat d'En Comú Podem

La professora universitària Rosa Lluch encapçalarà la llista d'En Comú Podem pel Senat a Barcelona. En les anteriors generals, ja va tancar la llista dels comuns. Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem, ha valorat el treball i el compromís de Rosa Lluch i per això ha manifestat que "aquesta és una llista plural i tenim el compromís de treballar per tenir unes majories progressistes".

Jaume Asens: "Avui més que mai "Con Rivera No" representa un crit d'esperança per una majoria de progrés que passa per nosaltres, per un gran "Amb Nosaltres Sí"

Con Rivera no. Amb nosaltres sí" serà el lema de precampanya d'En Comú Podem. "Avui més que mai, ‘Con Rivera No’ representa un crit d'esperança per una majoria de progrés que inevitablement passa per nosaltres, per un gran ‘Amb Nosaltres Si’, ha manifestat Jaume Asens. El portaveu d'En Comú Podem ha afegit: "Amb nosaltres sí que es pot derogar la reforma laboral, sí que es pot regular el preu dels lloguers, sí que es pot salvar el planeta com ens demana la nostra gent jove, i sí que es pot recuperar el diàleg i les solucions per Catalunya"

En Comú Podem proposa un codi ètic electoral per reduir en un 80% el cost de la campanya del 10N

El portaveu d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha enviat avui una carta a la resta de partits catalans que concorreran a les eleccions generals del proper 10 de novembre per proposar-los que  assumeixin un codi ètic electoral conjunt. “Aquestes eleccions són fruit d’un fracàs col·lectiu, els representants polítics no hem estat a l’alçada del mandat de les urnes, i no ho hem de fer pagar a la ciutadania”, ha dit Asens. 
 
Els quatre compromisos proposats són els següents:
 

Asens: “Volem ser la solució al bloqueig i a la manca de diàleg”

“Els comuns volem reivindicar-nos com a garants d’una estabilitat progressista, tant a Catalunya com a Espanya”. Així s’ha expressat el portaveu d’En Comú Podem, Jaume Asens, després d’una trobada a la qual han assistit representants de la direcció de Catalunya en Comú i dels grups institucionals de l’espai a l’Ajuntament de Barcelona, el Parlament de Catalunya i el Congrés dels Diputats.

CatECP insta al Govern a crear una bossa d’hores estructurals al cos de Mossos d’Esquadra

Catalunya En Comú Podem ha instat al Govern a crear una bossa anual d’hores estructurals per al cos de Mossos d’Esquadra que serveixi per reduir l’impacte que està generant la manca d’efectius. Aquest dèficit està provocant que el sistema de seguretat pública de Catalunya, i per tant el servei que rep la ciutadania, es vegi greument afectat a causa de l’increment del nombre de robatoris, estafes, delictes d’odi, agressions sexuals i homicidis.

Páginas

Suscribirse a Redacció