Redacció

Ada Colau encapçala l'única candidatura de Barcelona en Comú per a les eleccions municipals de 2019

El Comitè Electoral va rebre ahir, 10 de desembre, a través del canal de presentació d’al·legacions, la renuncia del candidat i ha resolt acceptar-la.

A partir de la publicació definitiva de les candidatures, l’organització engega una sèrie de trobades entre la cap de llista i els activistes de Barcelona En Comú. En aquestes reunions Colau explicarà els projectes que vol plantejar i escoltarà i recollirà les propostes de criteris i perfils de candidats i candidates que podrien formar part del seu equip.

Les Jornades Llibertàries celebren la seua XX edició amb el lema “I els pobles es mouen. Fent cultura, sumant veus”

Durant aquests últims vint anys, les Jornades Llibertàries de CGT València han representat l'ocasió ideal per a reflexionar col·lectivament sobre les problemàtiques socials i polítiques contemporànies, així com sobre la història, l'actualitat i el futur de les idees llibertàries i l'anarcosindicalisme.

El Comú de Badalona posa en marxa les seves primàries per les municipals de Badalona

Les primàries dels comuns a Badalona serviran per votar els 14 primers membres de la llista, inclosa la persona proposada per cap de llista. Les primàries es realitzaran en format d'equips i la llista més votada serà la que concorri a les eleccions municipals del 2019. Les candidatures hauran de tenir un mínim del 50% de dones. De la mà de la candidatura haurà d'arribar una explicació política del projecte polític que es proposa pel Comú de Badalona.

Marta Ribas avisa al Govern que si no plasma als pressupostos la resposta a la “tardor calenta” les protestes “continuaran”

La portaveu adjunta de Catalunya en Comú Podem, Marta Ribas, ha avisat avui al Govern de Torra i Aragonés que si no plasma als pressupostos de la Generalitat “la resposta” a les mobilitzacions dels diversos col·lectius públics que han sortit al carrer durant la “tardor calenta”, les protestes “continuaran”. “Les mobilitzacions deixen clar al Govern que no poden continuar vacil·lant. Tenen dos camins: o es dediquen a menysprear-les o plasmen la resposta en uns pressuposts que siguin bandera social, que és el que necessita Catalunya”, ha dit.

Referèndum Monarquia UB i UPF - Horaris - Punts de votació - Resultats

Estudiantes de la Universitat de Barcelona (UB) y la Pompeu Fabra (UPF) organizan este martes un referéndum simbólico sobre la monarquía. La Politècnica de Catalunya (UPC) lo hará el miércoles.

Se han ubicado mesas en los edificios Jaume I y Roger de Llúria del Campus de Ciutadella de la UPF, y en la Facultad de Derecho y de Económicas del Campus Diagonal y en la de Geografía e Historia el Campus Raval de la UB.

Ada Colau i Bernie Sanders posen en valor les aliances internacionals per enfrontar-se a Trump, Bolsonaro i Salvini

Ada Colau i Bernie Sanders han posat en relleu la necessitat de construir aliances per frenar l'auge de l'extrema dreta. Així ho han manifestat durant la trobada que tots dos han compartit en l'acte organitzat pel Sanders Institute a Burlington (Vermont). "Enfront de la dreta que alimenta la por dels nostres veïns, necessitem construir esperança. I construir aquesta esperança junts, amb els altres i no contra els altres. Únicament en aquest camí, amb aliances construïdes des de baix, podem vèncer als Salvinis, Bolsonaros i Trumps del món", ha dit Ada Colau.

L'apoderament digital pica a la porta dels ajuntaments

Barcelona, 27 de novembre de 2018.

Diverses entitats i associacions del món digital han presentat aquest dimarts en roda de premsa la iniciativa Estratègies Municipals per l'Apoderament Digital (https://apoderamentdigital.cat), un compendi de 44 polítiques municipals concretes per impulsar l'apoderament digital des dels ajuntaments.

Bernie Sanders convida Ada Colau a participar en una trobada internacional amb referents globals d’innovació democràtica

Barcelona, 21.11.2018.

El senador estatunidenc Bernie Sanders ha convidat Ada Colau a una trobada internacional on es debatran els reptes globals i les solucions innovadores que seran necessàries per a un futur millor pel món. La trobada del Sanders Institute tindrà lloc a Burlington (Vermont) del dijous 29 de novembre al dissabte 1 de desembre.

Pirates de Catalunya impulsa la campanya t-mobilitat.info per denunciar la situació actual del projecte T- Mobilitat

Durant mesos de treball hem estat investigant el projecte de la T-Mobilitat, recopilant i analitzant tota la informació publicada, fent instàncies a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), mantenint entrevistes, etc.

Páginas

Suscribirse a Redacció